Szolgáltatásaink

Bútor Önre szabva!

A SZIKO Bútor Kft. közel két évtizede gyárt kimagasló minőségű egyedi lakossági, valamint intézményi bútorokat.

Az eltelt idő alatt folyamatosan kerestük és keressük a legmagasabb minőségű anyagokat, a legújabb technológiákat, hogy mindig a legjobb minőségű, valóban megbízható termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére.

Megrendelőinknek minden igényt kielégítő gyártási hátteret, megbízható szakmai kapcsolatrendszert biztosítunk, mely kiterjed a tervezésen és kivitelezésen túl a teljes lakberendezésre is.

Vállaljuk szállodák, éttermek, diákotthonok, idősotthonok, üzletek, irodák, patikák, iskolák, óvodák, bútorainak tervezését, az ötlet megálmodásától egészen a kivitelezésig.

Egyedi elképzelésüket,- legyen akár konyhabútor, gardróbszekrény, irodabútor, vendégszoba, háló, gyermek, fürdőszoba bútor-, 3 dimenziós látványterv formájában igény szerint elkészítjük Önnek, hogy ezzel is megkönnyítsük vásárlóink döntését elképzeléseik megvalósításában.

agykép1.jpg

Kép

Kép

Arra szakosodtunk, hogy a konfekcionált bútorokkal szemben egyedi kialakítású, méretre és személyre szabott különleges bútorokat készítsünk, amelyekkel a lakások otthonokká válhatnak.

Üzletpolitikánk az egyedi igények kielégítését mindvégig szem előtt tartva, kifogástalan minőségű alapanyagok felhasználásával, esztétikus bútorok gyártása, helyszíni beépítése versenyképes áron, garanciával.